Go To Gate - Finn billigste pris på flyreiser, pakkereiser, hotell og leiebil

Gotogate rabattkoder, tilbud og kampanjer

Hos Gotogate gjør du enkelt din bestilling av både fly, hotell og leiebil, alt i samme bookingprosess. Så sparer du både tid og penger.

Se alle aktive og gyldige rabattkoder, kampanjer og tilbud fra Gotogate

TILBUD
Tilbud

Sammenlign pris på flybilletter

TILBUD
Tilbud

Sammenlign pris på hotell

40%
Rabattkode

Opptil 40% rabatt på hotell

Vis tilbud
50%
Rabattkode

Opptil 50% rabatt på fly + hotell

Vis tilbud

Hvordan aktivere en rabattkode hos Gotogate?

  1. Klikk på ønsket rabattkode eller tilbud over.
  2. Boltre deg i Gotogate sitt enorme utvalg av fly, hotell, leiebiler og pakkereiser på nett.
  3. Velg din reise – velg avreisested og destinasjon, samt avreisetidspunkt og retur. Klikk “Bestill”. Legg inn informasjon om deg og eventuelle medreisende. 
  4. Under “Betaling” klikker du på “Legg inn en kupong- eller kampanjekode”. Lim inn din gyldige Gotogate rabattkode og klikk “Bruk kupong”Din rabatt vil vises i utregning av totalpris for reisen – dobbeltsjekk at du har fått dine rabatter.
  5. Voilà! Så enkelt er det å aktivere en rabattkode fra Gotogate. Penger spart, og god tur!
Go To Gate rabattkoder, tilbud og kampanjer
9.5/10
9.5/10

Rabattvarsel

Få eksklusive rabattkoder og tilbud fra Gotogate før alle andre!

Hvorfor velge Gotogate

Kundefordeler hos Gotogate

Det er mange grunner til at du burde velge Gotogate neste gang du skal bestille reise, flybilletter, pakkereise (flybilletter + hotell), hotell, feriebolig eller leiebil.

Trygg bestilling

Fleksibel billett

Noen ganger må man endre sine planer, og da er det fint med en flybillett som kan bookes om. Gotogate tilbyr deg den unike muligheten at du kan kjøpe en flybillett som kan bookes om. Dette er en virkelig favoritt blant reisende.

Størst i Norden

Gotogate er en del av Etraveli AB som har over over 12 millioner kunder per år og er ledende innen reisebestilling i Norden. Gotogate har lang og bred erfaring innenfor reiser.

Godkjent av IATA

Gotogate sitt personale er IATA-sertifiserte og har spisskompetanse innenfor reisebransjen.

Stort tilbud

650+ flyselskaper

Ved å tilby et bredt utvalg vil Gotogate gjøre det enkelt for deg å finne noen av de billigste flybillettene til akkurat de reisene du søker. Derfor kan du sammenligne og bestille flyreiser fra mer enn 650 flyselskaper hos Gotogate.

300 000+ hoteller over hele verden

Å velge riktig hotell kan ta litt lengre tid, da det er mange kriterier som skal stemme. For å gjøre letingen etter det ”perfekte” hotellet så smidig som mulig for deg, har Gotogate samlet mer enn 300 000 hoteller rundt omkring i verden på sin plattform.

Sikker betaling

Kryptert betaling

Gotogate har den høyeste tilgjengelige krypteringsstandarden for sikker datahåndtering og betaling på nett. Hos Gotogate handler du trygt og du kan være sikker på at ingen uvedkommende får tilgang til dine personopplysninger.

Faktura og delbetaling med Klarna

Dersom du ikke ønsker å betale hele reisen med en gang, tilbyr Gotogate at du kan dele opp betalingen med Klarna. Du kan også velge Klarna dersom du synes det er best å betale reisen over faktura. Hos Gotogate kan du velge å betale med Klarna og selv bestemme om delbetaling eller faktura passer for deg.

Om Gotogate

Gotogate er en del av Marco Polo Travel AS som eies av Etraveli AB, Nordens ledende e-handelsselskap innen reiser online og med virksomhet i 46 land og 5 verdensdeler. Etraveli-konsernet har årlig over 12 millioner kunder og over 2 millioner solgte reiser – det tilsvarer 70 Boeing 737 med fornøyde kunder hver eneste dag året rundt. Konsernet har solid erfaring fra bransjen og har drevet reisebyråvirksomhet siden 1989 som et av de første e-handelsselskapene innen reiser online i Norden.

 

Velger du Gotogate kan du være sikker på at du bestiller reisen gjennom en seriøs aktør og som vil yte topp service til deg som kunde fra bestillingstidspunktet til reisens slutt.

Sammenligning av priser på fly, hotell og pakkereiser

Gotogate har som mål å tilby deg som kunde markedets laveste priser på reisemål over hele verden. Hos Gotogate kan du sammenligne priser fra over 650 flyselskaper, 300 000 hoteller, ferieboliger i nærmere 80 land og leiebiler i alle størrelser og prisklasser. Gotogate er alltid oppdatert med de siste priser og Gotogate hjelper tusenvis av nordmenn hver eneste dag med å finne de beste priser på reiser, fly, hotellopphold, pakkereiser, ferieboliger og leiebiler. Gotogate har høy score blant kundene som betyr at kunder som bruker deres tjeneste er svært fornøyd. 

 

Sammenlign priser og finn din drømmetur i dag!

Flybilletter

Gotogate gjør det enkelt å finne de billigste flybillettene til reisemål over hele verden. Med tilknytning til over 650 flyselskaper verden over kan Gotogate tilby et bredt utvalg på akkurat de reisene du søker. Hos Gotogate har du full frihet til å velge flyselskap, avreise og returdato, avgangs- og ankomsttider og om du vil reise økonomi-, business- eller førsteklasse. Du kan også velge om du ønsker mellomlanding eller direkteflyvning. Gotogate har flyreiser som passer alle, enten du vil fly med lavprisselskaper, charterselskaper eller andre store globale flyselskaper. Er du opptatt av bonuspoeng, vil du kunne opptjene bonuspoeng på dine reiser booket via Gotogate.

 

Sammenlign og bestill flyreiser fra mer enn 650 flyselskaper hos Gotogate i dag – det er superenkelt!

Hotell

Gotogate sammenligner priser på over 300 000 hoteller over hele verden slik at du kan finne lavest mulig pris uansett hvor du skal reise. Hos Gotogate kan du sortere etter pris, hotelltype, hotellstjerner, lokasjon, nærhet til fasiliteter mm. Enten du vil unne deg litt luksus med et luksushotell, et romantisk hotell om du reiser på tur med din partner eller om du ønsker å finne et lavprishotell – Gotogate sin sammenligningstjeneste lar deg sammenligne priser og tilgjengelighet uansett type hotell. Ønsker du et hotell midt i sentrum, i nærheten av togstasjonen, teateret eller operaen, i nærheten av stranden eller i landlige omgivelser – valget er ditt. Å bestille hotell og sammenligne priser skal være enkelt og hos Gotogate er det enkelt.

 

Gotogate hjelper tusenvis av nordmenn hver eneste dag med å finne billige hotell. Sammenlign hotellpriser du også, og finn ditt drømmehotell!

Pakkereise = Fly + hotell

Gotogate gir deg et enormt utvalg av pakkereiser med hotell og fly sammen. Hvorfor ikke la Gotogate gjøre det enda enklere for deg å bestille drømmereisen ved å kombinere de beste flyavgangene med de beste hotellene – og det til uslåelige priser! Med fly + hotell sammenligner Gotogate priser på både fly og hotell. Velg ditt reisebudsjett og la Gotogate finne din neste reise for deg.

Leiebil

Taxi eller Uber er et ofte et godt valg for å komme seg rundt der du er på reise. Ønsker du derimot enda større frihet til å komme rundt, vil leiebil være et godt alternativ. I de fleste tilfeller vil også leiebil være billigere enn taxi eller Uber dersom du ønsker transport mer enn bare til og fra flyplassen.

 

Gotogate har gjort det enkelt for deg å finne de laveste prisene på leiebil til din neste reise. Hos Gotogate kan du enkelt velge destinasjon, hentested og avleveringssted. Du kan også velge hva slags bil, biltype, manuelt eller automatgir, aircondition, antall seter mm. 

 

Finn din neste leiebil i dag på Gotogate!

Gotogate lojalitetsprogram

Gotogate har allerede presset prisene maksimalt ved å tilby deg markedets laveste priser på fly, pakkereiser (fly + hotell), hotell, ferieboliger og leiebiler. Ut over eventuelle bonuspoeng du opptjener ved flyreise og hotellovernattinger, har Gotogate derfor ikke noe direkte bonusopptjeningsprogram. Vi i Rabatto og konkurransemyndighetene generelt synes dette er en fordel – det er bedre med full transparens i form av bare lave priser, enn kamuflerte og høyere priser hvor du får bonusopptjening, men som låser deg til en bestemt aktør.

 

Gotogate har allikevel en liten fordel til deg som trofast kunde – dersom du abonnerer på Gotogate sitt nyhetsbrev, vil du motta eksklusive rabattkoder og kampanjer før alle andre. Ved at du får disse tilbudene først, vil du kunne benytte deg av disse før andre og før det blir utsolgt.

Hvordan kontakter du Gotogate kundeservice?

Trenger du å kontakte Gotogate sin kundeservice kan du gjøre dette på deres nettsider > Gotogate Kundeservice. Der vil du også finne svar på mange vanlig spørsmål reisende pleier å ha.

 

Kontakt Gotogate via e-post

Kontakt Gotogate via telefon

Skriv e-post til Gotogate

Du kan enkelt kontakte Gotogate skriftlig. Følg stegene nedenfor, fyll ut e-postskjemaet og Gotogate kontakter deg snarlig.

Steg 1: Gå til Gotogate Kundeservice

Steg 2: Velg et spørsmål og trykk på “Skriv til kundeservice” nederst

Steg 3: Fyll ut kontaktskjema og trykk “Send”

Kontakt Gotogate over telefon

Ønsker du å snakke med Gotogate kundeservice på telefon? Da kan du ringe +47 21936191. Kundeservice er tilgjengelig på telefon døgnet rundt, alle dager i året. Merk at kundeservice på norsk kun er tilgjengelig mandag til fredag, kl. 09:00- 14:00. Øvrige tider får du hjelp på engelsk.

Nyheter & Reisetips

Svar på de vanligste spørsmålene fra reisende

Ofte stilte spørsmål om Gotogate

Under oppdatering.

Legg igjen en vurdering av Gotogate

Vi setter pris på om du legger igjen en vurdering av Gotogate. Alle vurderinger vil bli behandlet manuelt før de publiseres.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.