Life - Nordens største helsekostkjede

Life rabattkoder, tilbud og kampanjer

Life er Nordens største helsekostkjede med nettbutikk og 95 butikker spredt over hele landet. Life har produkter som holder deg naturlig frisk og som hjelper deg med å finne balansen mellom kost, mosjon og hvile.

Kundefordeler hos Life

KLIKK & HENT

Fri frakt over kr 199,-

Rask levering

Outlet

LifeClub

Se alle aktive og gyldige rabattkoder, kampanjer og tilbud fra Life

KAMPANJE
Tilbud

Ukens kampanjeprodukter

30-70%
Rabattkode

Outlet: 30-70% rabatt

Benytt tilbudet
Fri frakt
Tilbud

Gratis frakt på bestillinger over kr 199,-

Hvordan aktivere en rabattkode hos Life?

  1. Klikk på ønsket rabattkode eller tilbud over.
  2. Boltre deg i Life sitt enorme utvalg av helsekostprodukter på nett.
  3. Legg ønskede produkter i handlekurven og når du er klar klikker du på den grønne knappen ” Til kassen”.
  4. Klikk på “Har du en rabattkode?”Lim inn din gyldige Life rabattkode og klikk på den sorte knappen “Bruk”Din rabatt vil vises i utregning av totalpris – dobbeltsjekk at du har fått dine rabatter.
  5. Voilà! Så enkelt er det å aktivere en rabattkode fra Life. Penger spart, og god helse!
Rabattkoder, tilbud og kampanjer fra Life
9.6/10
9.6/10

Rabattvarsel

Få eksklusive rabattkoder og tilbud fra Life før alle andre!

Hvorfor velge Life

Kundefordeler hos Life

Det er mange grunner til at du burde velge Life for å handle helsekost på nett.

KLIKK & HENT

Hos Life kan du enkelt bestille på nett og hente kostnadsfritt i butikk. Etter bestilling på nett er varene klare for henting i din lokale Life-butikk etter 1-7 dager.

Fri frakt over kr 199,-

Hos Life får du alltid fri frakt for bestillinger over kr 199,-. Dersom bestillingen din er under kr 199,- koster frakt fra kun kr 49,- .

Rask levering

Hos Life får du varene som oftest levert til din postkasse/ utleveringssted i løpet av 1- 3 arbeidsdager.

Outlet

Life Outlet har alltid noen produkter til ekstra gode priser med 30-70% rabatt på allerede lave Life-priser. Grunnen til dette kan være at varen er på vei ut av sortimentet eller at varen har kortere holdbarhetsdato.

LifeClub

Medlemsklubben LifeClub gir relevante og gode tilbud rett til Life-appen på din mobiltelefon. Som medlem får du faste medlemsfordeler, aktive kampanjer og et bonuskort hvor du opptjener poeng på dine kjøp som gir gavekort du kan bruke på Life-produkter.

Mer om Life

Life er Nordens ledende livsstil- og helsekostkjede, med nettbutikk og 345 butikker i Norge, Sverige og Finland. Life fører et bredt sortiment av kosttilskudd med høy kvalitet. Hos Life får du naturlig hudpleie, kosttilskudd, plantebaserte naturmidler og helsebringende matvarer – alt for at du skal få en god hverdag og kunne leve et bedre og mer balansert liv. Life sine erfarne rådgivere hjelper deg med å finne balansen, velkommen til nettsiden og innom din Life-butikk for tips og råd.

Life-butikker

Life har over 95 butikker i hele Norge og totalt mer enn 345 butikker Norden. Uansett hvor du befinner deg i Norge er det ikke langt til nærmeste Life-butikk. 

Se Life sitt store utvalg av helsekostprodukter på Life.no eller besøk en Life-butikk i dag.

Life nettbutikk - Life.no

Life har en moderne nettside med nettbutikk hvor du kan handle hele utvalget av helsekostprodukter til Life-kjeden. Life sine nettsider er brukervennlige – menystrukturen er oversiktlig slik at det er lett og raskt å finne frem, med søkefunksjonen finner du enkelt frem til det du leter etter og nettsidene er mobilvennlige.

Menystruktur

Menystrukturen på Life.no er godt oppbygd slik at de ulike produktkategoriene kommer godt frem. Under hver kategori har man igjen flere valgalternativer – går du for eksempel inn på «Vitaminer & Mineraler» kan du videre velge blant ulike vitaminer. Menyen gjør det enkelt for deg som kunde å navigere rundt på siden.

Søkefunksjon

Søkefunksjonen på Life.no lar deg som kunde søke etter et bestemt produkt eller produktkategori. Søkefunksjonen gir et godt samsvar mellom søk og søkeresultater.

Teknologi & Sikkerhet

Nettsiden til Life lastes inn raskt og med cache-teknologi kan du klikke deg gjennom nettsiden med minimal ventetid. Nettsiden er også SSL-kryptert slik at du kan handle trygt og være sikkert på at din personinformasjon og kortopplysninger ikke kommer på avveie.

Mobilresponsiv nettside

Life.no er dessuten mobilresponsiv, slik at du enkelt kan handle helsekostprodukter fra mobilen.

Life nettside desktop
Skjermdump av Life sin nettside (desktop)
Life nettside mobil
Skjermdump av Life sin nettside (mobil)

Hvordan kontakter du Life kundeservice?

Du kan enkelt kontakte Life sin kundeservice på flere måter – velg den metoden som er enklest for deg. Life sin kundeservice er kjent for å yte god service og svare deg raskt på din henvendelse.

Ring kundeservice

Du kan enkelt kontakte Life sin kundeservice på telefon.

22 40 53 00

Mandag- Fredag: 09:00 - 15:00

Skriv e-post til kundeservice

Du kan enkelt kontakte Life sin kundeservice skriftlig. Send e-post til [email protected]

Kontakt en Life-butikk

Har du spørsmål til en konkret Life-butikk kan du enkelt kontakte den aktuelle butikken på telefon eller e-post. Trykk på knappen nedenfor for å finne kontaktinformasjon til den aktuelle Life-butikken.

Send melding på Facebook

Du kan enkelt kontakte Life på Facebook – trykk på knappen nedenfor.

 

Nyheter & kostholdstips

Legg igjen en vurdering av Life

Vi setter pris på om du legger igjen en vurdering av Life. Alle vurderinger vil bli behandlet manuelt før de publiseres.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.