Design dine egne navnelapper for kun kr 179,-

Del denne artikkelen

Liker du denne artikkelen? Del den med andre!

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Pinterest
Kanskje du også vil like...
Fjordkraft Strøm rabattkoder, tilbud og kampanjer
Strøm

Test av Fjordkraft Strøm

Uansett hvor i landet du bor, står du som forbruker fritt til å velge hvilken strømleverandør du ønsker å få levert strømmen fra. Velger du riktig strømleverandør kan dette spare deg fra noen hundre kroner til flere tusen kroner i året – avhengig av ditt strømforbruk. Å bytte strømleverandør er en enkel jobb som kun tar et par minutter. Vi har testet Fjordkraft – les vår vurdering, og hvorfor vi mener at du også burde bytte til Fjordkraft Strøm i dag!

Les mer »
Salto/DEFA/ABL Hjemmelader for elbil fra Fjordkraft
Bil & Motor

Hjemmelader for elbil – ferdig installert

En ladeboks, også kalt hjemmelader for elbil eller bare elbillader, er den enkleste og sikreste løsning for lading av elbil og hybridbil hjemme. Med en fastmontert elbillader kan du være sikker på at ladingen foregår på riktig måte – både tryggere og raskere enn ved bruk av vanlig stikkkontakt. En elbillader trenger ikke koste en formue – det finnes flere gode og rimelige alternativer.

Les mer »

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.